Drempelhulp SecuCare 2 Laags – 84x4x33 cm | 8714199507432 | Able2

De drempelhulp van SecuCare is bestaat uit verschillende onderdelen die in elkaar gezet worden. Hierdoor is de drempelhulp geschikt voor bijna elke situatie. Geschikt voor zowel binnen als buiten.

Drempelhulp SecuCare 2 Laags – 84x4x33 cm

De SecuCare drempelhulp is dé oplossing om uw huis weer toegankelijk te maken voor uw rollator, rolstoel, scootmobiel, grasmaaier enz. De drempelhulp bestaat uit verschillende onderdelen die u eenvoudig in elkaar zet. Samen vormen ze een drempelhulp die voor bijna elke binnen en buiten drempel geschikt is. 

De drempelhulp is gemaakt van 96% ijzersterk en duurzaam kunststof. De maximale belasting van de drempelhulp is 850 kg/m2. Dit betekend dat de drempelhulp zo sterk is, dat er zelfs een auto overheen kan rijden.

Voor het monteren van de drempelhulp heeft u slechts een hamer nodig. De 1 laags drempelhulp is 84 x 4 x 33 cm. De hoogte is eventueel aanpasbaar naar 3,5, 3 of 2,5 cm. Er zijn vier standaard uitvoeringen, waardoor de SecuCare drempelhulp geschikt is voor bijna alle binnen- en buitendrempels. 

 
Kenmerken:

– Modulair: losse onderdelen, eenvoudig in elkaar te zetten.
– Veilig: volledig voorzien van anti-slip noppen.
– IJzersterk: maximale belasting 850kg/m2 (kan zelfs een auto op rijden).
– Lichtgewicht en sterk: slijtvast, UV bestendig kunststof.
– Kan op verschillende manieren aan de ondergrond bevestigd worden.
– Voor alle modellen zijn verbreding-sets verkrijgbaar.

 
Specificaties:
 

Breedte:
84 cm

Hoogte:
4 cm

Diepte:
33 cm

Max. gebruikersgewicht:
850 kg

Prijs:  62.99  (klik hier voor meer informatie