Interactieve hond voor ouderen | 630509471874 | Hasbro

Deze interactieve hond is bedoeld voor de ouderenzorg. Meer interactie doordat deze blaft, kwispelt en knippert met zijn ogen. Zeer geschikt voor mensen met dementie.

Interactieve hond – Gezelschap & Genegenheid
 

We weten allemaal dat het gezelschap en de liefde van een huisdier therapeutisch kan werken. Echter kunnen veel ouderen en dementerende niet meer voor een huisdier zorgen. Deze bijna niet van echt te onderscheiden robothond is daar een hele mooie oplossing voor. De interactieve hond blaft, kwispelt en knippert met zijn ogen net als een echte hond. Hierdoor is de interactieve robothond zeer geschikt voor mensen met dementie, zowel voor thuis als in verzorgingshuizen.

Aaien en knuffelen
 

Door de ingebouwde sensoren reageert de robothond op elke aanraking, knuffel en beweging. Zo zal de hond blaffen, kwispelen, bewegen en knipperen met zijn ogen, ook voelt u de hartslag van de hond. Wanneer je tegen de hond praat, zal deze daar op reageren. Wanneer u de hond over zijn buikje aait zal ook de hartslag van de hond voelbaar zijn.
 

Onderhoud interactieve robothond
  

De robothond kan niet worden gewassen. Wanneer nodig kunt u de hond met een vochtige doek of een desinfectiemiddel voor textiel schoonmaken.
 

Kenmerken interactieve robothond:

– Ingebouwde sensoren reageren op beweging, aanraking en stemgeluid
– Aan/mute/uit schakelaar
– Zacht en voelt als een echte hond
– De hond maakt levensechte bewegingen en geluiden
– Stille modus (geen geluid, alleen beweging)
– Voor gezelschap bij eenzaamheid en dementie
– Werkt op 4 x 1,5 V C alkaline batterijen (meegeleverd)
 

De interactieve hond in gebruik nemen

De eerste keer voordat u de hond in gebruik neemt, draait u de hond op zijn rug. Hier vindt u een schakelaar met 3 standen (OFF, MUTE en ON). Deze schakelaar zet u in de ON of MUTE stand. In de ON stand heeft de hond alle functies en maakt deze geluid. Wanneer u de schakelaar in de MUTE stand zet, zal de hond geen geluid maken. Verder heeft deze wel alle overige functies. 

Verder bevindt zich naast de schakelaar het batterijen compartiment. Hier kunt u de batterijen (4 x C-Cell) verwisselen wanneer deze op zijn.

Prijs:  209.00  (klik hier voor meer informatie