Relax & Go Shopping Trolley / Boodschappentrolley met Zitje | 4712865884584 | WheelzAhead

De WheelzAhead Relax & Go is dé ultieme boodschappentrolley. Uitgevoerd met grote, afneembare boodschappentas (20 Liter) en comfortabele zitting.

Relax & Go Shopping Trolley – Boodschappentrolley met comfortabele zitting

De WheelzAhead Relax & Go Shopping Trolley is een elegante boodschappentrolley, uitgevoerd met een comfortabele zitting voor onderweg. Zo kunt u altijd uw rustmomentje pakken.
 

Praktisch & Duurzaam

De Relax & Go boodschappentrolley is uitgevoerd met "Soft Wielen". Dit zorgt ervoor dat lopen over oneffenheden buiten, zoals stoeptegels en klinkers een stuk comfortabeler is. Wanneer u gaat zitten, rust de boodschappentrolley op 4 vier stabiele pootjes. Omdat er hierdoor geen druk op de assen van de wielen komt, heeft de Relax & Go boodschappentrolley een maximale levensduur.

 
Dé design boodschappentrolley

De Relax & Go is uitgevoerd met een makkelijk afneembare boodschappentas (20 L), welke beschikt over een handig sluitkoord en 3 netvakken aan de buitenzijde. De boodschappentas heeft een maximale belastbaarheid van 20 kg. Ideaal om uw dagelijkse boodschappen mee te doen. 

 
Comfortabele zitting

Wanneer u op de knop aan de zijkant van de trolley drukt, kunt u de duwbeugel naar beneden halen. Vervolgens kunt u uw rustmoment pakken op de comfortabele zitting. De zitting van de Relax & Go Boodschappentrolley heeft een maximaal gebruikersgewicht van 135 kg.

Kenmerken WheelzAhead Relax & Go Boodschappentrolley: 
 

Design boodschappentrolley
Uitgevoerd met zitting
Makkelijk afneembare boodschappentas (20L / max gewicht. 20 kg)
Maximaal gebruikersgewicht: 135 kg

Specificaties:
 

Lengte:
4,2 cm

Breedte:
37,7 cm

Hoogte:
96 cm

Lengte zitting:
10 cm

Breedte zitting:
35 cm

Hoogte zitting:
65 cm

Gewicht excl. Tas
1,86 kg

Max. gebruikersgewicht zitting
135 kg

Max. belastbaarheid boodschappentas:
20 kg

Inhoud boodschappentas:
20 L

 
 

Heeft u nog vragen over de WheelzAhead Relax & Go Boodschappentrolley met Zitje / Boodschappenkar met zitje / Boodschappenwagentje met zitting?
Neem dan contact op met onze klantenservice 040 236 45 06.

Prijs:  129.00  (klik hier voor meer informatie