Rollator ExcelCare Travel Eaze 2 (8 kg) | 8718858954032 | ExcelCare

Rollator ExcelCare Travel Eaze 2 Ebony Black

Rollator ExcelCare Travel Eaze 2 – Dubbel opvouwbaar 

De Travel Eaze rollator 2 van ExcelCare is door zijn lichte gewicht (8 kg) en compacte formaat de ideale reispartner. In tegenstelling tot veel andere modellen is de ExcelCare dubbel opvouwbaar, waardoor deze nog compacter wordt. Wilt u de rollator meenemen met de auto, het vliegtuig of het openbaar vervoer? Dat is met deze lichtgewicht rollator geen probleem. Ook wordt de ExcelCare Travel Eaze 2 standaard geleverd met een boodschappentas en rugband. Ideaal voor een dagje uit!

Dubbel opvouwbaar

Het grote voordeel van deze rollator is dat deze 2 maal is op te vouwen waardoor deze een stuk compacter wordt. Dit kan makkelijk zijn wanneer u weinig ruimte in de auto hebt of de rollator mee wilt nemen in het vliegtuig. Het opvouwen doet u door de 2 schroefknoppen uit het frame te draaien om vervolgens de Travel Eaze nogmaals dubbel te klappen.

 
Juiste hoogte instellen

De handvatten zijn verstelbaar van 72 tot 92 cm. Deze kunt u eenvoudig in hoogte te verstellen door middel van het klik-systeem aan de zijkant van het frame. De juiste hoogte stelt u in door tussen de rollator te gaan staan, uw armen langs uw lichaam laten hangen en vervolgens de handvatten op polshoogte in te stellen. Op deze manier kunt u met een rechte rug tussen de rollator lopen.

 
Kenmerken:
 

Dubbel opvouwbaar
Incl. boodschappentas
Max. gebruikersgewicht 100 kg

 

Specificaties:
 

Totale lengte:
69 cm

Totale breedte:
67 cm

Breedte (opgevouwen)
31 cm

Totale hoogte:
72 – 92 cm (verstelbaar)

Totaal gewicht:
8 kg

Gebruikersgewicht:
100 kg

Zitbreedte:
45 cm

Zitdiepte:
22 cm

Zithoogte:
53 cm

Beschikbare kleuren:
Rosewood Red, Coffee Brown & Ebony Black

  

Heeft u nog vragen over de dubbel opvouwbare rollator ExcelCare Travel Eaze 2?
Neem dan contact op met onze klantenservice via 040 236 45 06

Prijs:  139.00  (klik hier voor meer informatie