Zinger Rolstoel Joyrider – Elektrisch en makkelijk opvouwbaar | 5629571003958 | Zinger

Zinger rolstoel Joyrider Blauw

De Zinger rolstoel Joyrider is een elektrische opvouwbare rolstoel. De Joyrider is binnen 2 seconden in te klappen tot een klein pakket. Hierdoor past deze in vrijwiel iedere auto en mag hij zelfs meegenomen worden in het vliegtuig. De bediening gaat door middel van een zeer makkelijk te besturen joystick en is uitermate geschikt voor mensen met weinig kracht in de handen. Op de bedieningsunit kunt u éénvoudig de snelheid aanpassen en zien hoeveel capaciteit de accu nog heeft. De Zinger joyrider is aan de achterzijde voorzien van luchtbanden waardoor deze zeer comfortabel rijdt over diverse ondergronden zoals de stoep, op het gras of een verhard zandpad. De Joyrider elektrische opvouwbare rolstoel is verkrijgbaar in 3 kleuren (Zwart, Groen en Blauw). Verder is deze ook nog uit te breiden met extra accessoires zoals een transporttas, tasje voor aan de rugleuning, zitkussen etc.

 

Besturing van de Zinger Joyrider rolstoel
 

De Joyrider is voorzien van een joystick besturing welke zeer makkelijk te bedienen is. Zelfs met weinig kracht in de handen. Op het besturingskastje kunt u zien hoeveel capaciteit de accu nog heeft. Dit wordt aangegeven door middel van lampjes. Ook kunt u op de besturingsunit de snelheid regelen, dit gaat éénvoudig door op het + of – teken te drukken.

 

Veilig remsysteem
 

Wanneer u de joystick loslaat remt de rolstoel automatisch af en staat deze binnen 1 meter stil. Hierdoor kunt u veilig uitstappen zonder dat de rolstoel wegrijdt. Ook bij het nemen van een helling of afrit blijft de Joyrider staan wanneer u de bediening loslaat. Dan staat deze automatisch in de parkeerstand en zal deze niet wegrijden.

 

De Zinger Joyrider is zeer wendbaar
 

Deze Joyrider elektrische rolstoel is zeer wendbaar en daarom uitermate geschikt om thuis of tijdens het winkelen te gebruiken. De Zinger Joyrider heeft een kleine draaicirkel en kan bijna om zijn as draaien.

 

De actieradius en oplaadtijd van de Joyrider
 

De Joyrider is uitgevoerd met een lithium-ion 10,5 Ah accu en heeft hierdoor een actieradius van max. 18 km. Dit is afhankelijk van een aantal factoren waaronder de bandenspanning, gewicht van de gebruiker en de weersomstandigheden. Wanneer u de accu wilt laden heeft u 2 mogelijkheden. U kunt de accu opladen door de laadstekker in het kastje van de joystick besturing te klikken. Wanneer u geen stopcontact in de buurt heeft van de rolstoel kunt u de accu uit de rolstoel halen en deze vervolgens op een andere plek in huis opladen door middel van de gratis meegeleverde laadadapter. De laadtijd voor het volledig opladen van de accu bedraagt tussen de 4-6 uur.

 

Rijcomfort van de Zinger Joyrider elektrische rolstoel
 

De Joyrider rolstoel is achter uitgevoerd met luchtbanden waardoor deze een stuk comfortabeler rijdt. Zeker wanneer u de banden niet heel erg hard heeft opgepompt.

 

Unieke flexibele voetensteun
 

Door de beweegbare voetensteun van de Joyrider rolstoel kunt u tegen de zitting gaan staan om vervolgens te gaan zitten. De voetensteun zwenkt dan naar binnen, bij het uitstappen zet u uw hak tegen de voetensteun en duwt deze naar achteren om vervolgens veilig uit de rolstoel te kunnen stappen.

 

Het opvouwen van de Zinger rolstoel Joyrider
 

De Joyrider is binnen 2 seconden in te klappen. Dit gebeurt middels een staalkabeltje aan de achterkant van de rolstoel. Wanneer u hieraan trekt wordt deze ontgrendeld en vouwt u de Zinger Joyrider samen. Om de rolstoel weer uit te klappen trekt u wederom aan het kabeltje en kunt u deze weer met één beweging uitklappen.

 

Verkrijgbare kleuren van de elektrische rolstoel Joyrider
 

De Joyrider is verkrijgbaar in 3 trendy kleuren. Zo is deze in het zwart, blauw en groen verkrijgbaar.
 

Specificaties Elektrische opvouwbare rolstoel Joyrider
 

Afmetingen
85,5 x 64 x 91 cm

Afmetingen opgevouwen
111,5 x 64 x 32 cm

Totaal gewicht
23 kg

Gewicht zonder accu
20,8 kg

Max. gebruikersgewicht
115 kg

Max. helling
12 graden

Max. snelheid
6 km/u (instelbaar)

Actieradius
16 km

Draaicirkel
85 cm

Zithoogte
48,5 cm

Besturing
Joystick besturing

Motor
2 x 24V 200 Watt

Accu
Li-ion 10,5 Ah

Oplader
24 Volt 2A

Oplaadtijd
4-5 uur

Voorwielen
7 inch PU massief

Achterwielen
10 inch Lucht banden

Kleur
Zwart, Groen of Blauw

Garantie
Rolstoel 2 jaar | Accu 1 jaar

Prijs:  2799.00  (klik hier voor meer informatie